kolmapäev, oktoober 10, 2007

The Monstrous Regiment of women

Vendade Gunn´ide teine film The Monstrous Regiment of Women (tõlkes Koletislik Naiste Rügement) on nüüdsest saadaval ning kuni 15. oktoobirini saab seda tellida postimaksuta. DVD hind on küll korralik, kuid usun, et see on seda väärt. Film on inglisekeelne, kuid äkki eestlased, kes huvi antud filmi vastu, saavad korraldada tõlke alla.

Nende lehelt tutvustus:

The Monstrous Regiment of Women, Vendade Gunn´ide teine dokumentaalfilm käib kõik välja, et purustada feministlikku maailmavaadet. Olles järjekindlalt Kristliku perspektiiviga, näitavad nad, kuidas feminismil on olnud laastav mõju kiriku, riigi ja perekonnale.

Alustades kuulda 16. sajandi esseega, mille kirjutas reformija John Knox valitseva naismonarhi vastu, vennad Gunnid leiavad küllaldaselt kasutust Ameerika poliitilise maastikuga; kus feministid võitlevad sõbralikult iga võimaliku ametikoha nimel, kaasa arvatud presindendikoha nimel. Esile tõstes ainult tuntud naisi, filmi autorid tõestavad, et feminism on tõelisuses piiranud kõikide naiste valikuid, toonud paljude ellu südamevalu ja pikendanud suurimat holokausti aegade algusest saadik.

Sildid:


posted by Hedi @ 10:10 PM   0 comments